and Sports > Aikido > Budo Shin
and Sports > Laido > Budo Shin
and Sports > Self-defense > Budo Shin

Budo Shin

Contact

Jose Luis
653 920 684
info@budoshin.org
L’Escola Budo Shin Tarragona és un  club esportiu per a la pràctica i en-senyança de les arts marcials tradicionals japoneses vinculat amb diverses federacions tant nacionals com internacionals. Creada l’any
1992, actualment és una associació sense ànim de lucre amb Nº de registre 9.763, homologada per  diverses federacions.

Nihon Tai-Jits:
El Nihon Taijitsu (tècniques del cós en japonès), és un sistema de defensa personal sorgit de les antigues escoles de lluita dels samurais.
Aquests sistemes han estat actualitzats per mestres orientals i europeus per tal de crear un mètode d’eficàcia remarcable que ha estat adoptat per diversos cossos de seguretat arreu del món.
Pedagògicament és un sistema apte per a totes les edats, sexes i constitucions físiques, cercant d’aconseguir amb l’utilització d’un mínim d’esforç, el màxim d’eficàcia possible en cas de defensa en contra d’una agressió.

Nihon Tai-Jitsu Infantil
El número d’avantatges que proporcionen en els infants la pràctica del Nihon Tai-Jitsu és enorme.
Els nens aprenen a relacionar-se entre ells, a entendre el funcionament del seu cos i a desenvolupar-lo. A compartir dins un grup heterogeni, on el que més en sap, més ajuda als demés creixent tant com a persona que com a esportista.
Dins d’un ambient completament segur dirigit en tot moment per dos professors en cada classe els nens i nenes es relaxen i s’ho passen bé fent un exercici controlat i metòdic on van entenent valors ètics complexos que els ajudaran de ben segur en un futur. Com són el control, la disciplina, la recompensa de l’esforç a llarg termini, la tolerància i l’ importància d’un cos saludable.

Aikido
Aikido significa “Via per a l’harmonia de l’energia”. Aquest significat defineix la filosofia d’aquest art marcial que pretén harmonitzar les energies que composen a les persones.
La seva pràctica es fonamentada en un art marcial rigorós, la conservació de les regles de conducte pròpies d’aquest art i l’estudi tècnic, tan a mà nua com amb les armes tradicionals de l’Aikido.
Vinculats a l’associació Cultural Aiki Catalunya.

Iaido
El Iaido es l'Art de l'espasa dels antics samurais.
Utilitzant l’ús d’una autèntica katana, el Iaido està fonamentat en la practica dels ensenyaments d’escoles antigues, però davant d'un enemic imaginari, degut al risc evident que comporta.

Jodo
Jodo vol dir en japonès "La Via del Bastó", i està fonamentat en l’ús del “Jo”, bastó de fusta.
Va néixer en el segle XVII gràcies a un samurai que, cansat de participar en combats i veure com es besava la sang, va decidir crear un mètode de combat que fos capaç de derrotar la katana sense provocar la mort.
És un exercici dinàmic, basat en la concentraió i la precisió de les parades i respostes que desenvolupa un esperit en alerta i un caràcter fort i decidit.

Tanbo Jutsu
El Tanbo és un pal de fusta curt, que oscil•la entre els 30 i 50 cm.
L'origen d'aquesta arma és confús, ja que per alguns és un estri que va suplir a Tessen (Ventall) o al Jutte en els entrenaments, i per a altres escoles és un Tanto (ganivet) envaïnat, o una Saya d'un Wakizashi (sabre curt) , també hi ha altres hipòtesis que diuen que sorgeix del Hana-Neji, pal curt que portaven els Samurai d'alt nivell per controlar els cavalls indòcils.
La seva pràctica es basa en l’execució d’una sèrie de moviments bàsics (kihon) extrets d’antics escrits japonesos i en l’actualitat es adoptat per diversos cossos de seguretat arreu del món.
Des de Budo Shin treballem activament en la interpretació d’aquests texts introduint nous moviments i perfeccionant les tècniques.

Cursos Intervenció Policial
Els cursos d’intervenció policial estan adreçats a personal de cossos de seguretat tant públics com privats. En ells s’expliquen i es practiquen, depenent del temari concret del curs, tècniques d’autodefensa contra diverses armes i agressions en situacions variades, mètodes de reducció, immobilitzacions, etcètera.

Sempre que vulgui pot demanar-nos una visita i li mostrarem l’activitat.

www.artsmarcialstarragona.org
www.budoshin.org


Addresses and schedules

Vine
C/ del Mar,45, 43001, Tarragona 
Gmap
See map